Ο λογιστής των μασόνων κατέθεσε μήνυση κατά έξι υψηλόβαθμων τεκτόνων

Δημιουργια : 17 Δεκεμβρίου 2017 / Προβολες : 1565 - Κατηγορία : Ειδήσεων

Μόλις άρχισαν να περνούν την πόρτα του ανακριτή για τα οικονομικά σκάνδαλα στην κορυφή της μασονικής πυραμίδα και μόλις με δικαστική απόφαση διορίστηκε προσωρινή διοίκηση στην Τεκτονική Αδελφότητα Μεγάλη Στοά της Ελλάδος

Ο λογιστής των μασόνων κατέθεσε μήνυση κατά έξι υψηλόβαθμων τεκτόνων
Λύθηκαν οι γλώσσες και ξεκίνησαν να «κελαηδούν» τα επτασφράγιστα μέχρι τώρα στόματα.
Ήδη, μετά τις αποκαλύψεις για τη «μαύρη τρύπα» στα ταμεία της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδας που καταγράφει 3.418 μέλη, τις άγνωστες υπόγειες διαδρομές των χρημάτων που υπεξαιρέθηκαν και τις άκαρπες προσπάθειες της παλαιάς διοίκησης να εκφοβήσει όσους ζητούσαν κάθαρση τόσο στο κτίριο της οδού Αχαρνών, όσο και στις 107 μασονικές στοές της Ελλάδος, έχει αλλάξει πλέον άρδην η εικόνα του τεκτονισμού στην Ελλάδα.
Κορυφαία μασονικά στελέχη, με βαρύγδουπους τίτλους κινδυνεύουν να βρεθούν, στο εδώλιο του κατηγορουμένου.
 
Ένα κεντρικό πρόσωπο που διαδραμάτισε σημαντικότατο ρόλο και συμμετείχε, όπως ο ίδιος εγγράφως έχει αποδεκτή, στην δημιουργία της αρχικής μεγάλης τρύπας των 350.00 ευρώ άλλαξε πλεύση 180 μοίρες και από φερόμενος κατηγορούμενος μεταλλάχθηκε σε κατήγορο.
Το πρόσωπο αυτό δεν είναι άλλο από τον λογιστή του τεκτονικού Ιδρύματος, ο οποίος εγγράφως μέχρι τώρα έχει παραδεκτή ότι υπεξαίρεσε 350.000 ευρώ και από το ποσό αυτό είχε δώσει 200.000 ευρώ σε άλλη υπάλληλο του κτιρίου της οδού Αχαρνών η οποία ήταν γραμματέας της Μεγάλης Στοάς και στενή συνεργάτης κορυφαίου τέκτονα.
 
Ο λογιστής κατέθεσε στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου, μήνυση κατά 6 μασόνων που κατέχουν πολύ βαριά αξιώματα στην τεκτονική ιεραρχία. Τους μηνύει για σύσταση εγκληματικής συμμορίας η οποία με απειλές και εκβιασμούς τον ενέπλεξαν στο οικονομικό σκάνδαλο καταχρήσεων άνω των 2.000.000 ευρώ. 
 
Σύμφωνα με το λογιστή, στην εγκληματική οργάνωση συμμετείχαν:
 
1) Μεγάλος Δάσκαλος το διάστημα 2013 έως το διορισμό προσωρινής διοίκησης το περασμένο Ιούλιο,
2) Α΄ Μεγάλος Επόπτης (2013-2016) και Πρόσθετος Μεγάλος Διδάσκαλος (2016-2017),
3) Μεγάλος Θησαυροφύλακας (2013-2016) και Μεγάλος Ρήτορας (2016-2017),
4) Πρόσθετος Μεγάλος Διδάσκαλος (2013-2016) και Μεγάλος Διδάσκαλος (2016-2017),
5) Μεγάλος Γραμματέας (2013-2016) και Μεγάλος Επόπτης (2013-2016) και
6) Μεγάλος Θησαυροφύλακας (τώρα).
 
Η πρόσληψή του το 2003 έγινε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο του τεκτονικού μεγάρου της Ελευσίνας στο οποίο χάθηκαν μεγάλα ποσά, αφού είχε προϋπολογισμό 190.755 ευρώ και «δαπανήθηκαν» τελικά 880.410 ευρώ.
Το σκάνδαλο αυτό της Ελευσίνας, αναφέρει ο λογιστής, μεθοδικά συγκαλύφθηκε πλήρως, μέσα από απώλειες μελετών, προσφορών, κ.λπ.
Μάλιστα, σημειώνει ότι όταν το 2003 ξέσπασε το σκάνδαλο ο προηγούμενος λογιστής ξαφνικά απομακρύνθηκε λόγω δήθεν ασθενείας και στην θέση του προσλήφθηκε εκείνος που δεν γνώριζε τίποτα.
Ουσιαστικά επισημαίνει δεν παρείχα υπηρεσίες οικονομικού συμβούλου και λογιστή, αλλά διεκπεραιωτή εντολών του εκάστοτε ταμία του Τεκτονικού Ιδρύματος και της Μεγάλης Στοάς της Ελλάδος.
 
Στο μεταξύ, παράνομα όλα τα έσοδα από τις τεκτονικές στοές και οργανώσεις άρχισαν να εισρέουν στην Μεγάλη Στοά της Ελλάδος, ενώ ιδρύθηκε προς κάλυψη των έως τότε οικονομικών ατασθαλιών ένα νέο Σωματείο σφραγίδα η «Τεκτονική Αδελφότητα» το οποίο είχε το ίδιο Διοικητικό Συμβούλιο με την Μεγάλη Στοά.
Το 2013 ξεσπάει το νέο σκάνδαλο, με έλλειμμα 350.000 ευρω. 
Διεξάγονται παραπλανητικές γενικές συνελεύσεις, πραγματοποιούνται στοχευμένοι και περιορισμένοι έλεγχοι με προσυμφωνημένες εντολές από μασόνους ορκωτούς λογιστές, οι οποίοι είχαν συγγενικές και φιλικές σχέσεις με μέλη της διοίκησης της Μεγάλης Στοάς.
Παρ΄ όλα αυτά το έλλειμμα δεν μπορεί να καλυφθεί. 
Έτσι τον Ιανουάριο του 2016 ο λογιστής καλείται εκτάκτως ημέρα Κυριακή να προσέλθει στο κτίριο της οδού Αχαρνών. 
Εκεί τον περίμεναν 4 μπράβοι και τον οδήγησα στον 5ο όροφο, που τον περίμεναν ο Μεγάλος Θησαυροφύλακας, ο Μεγάλος Επόπτης και δύο δικηγόροι. 
 
Του ανακοίνωσαν την ύπαρξη «μαύρης τρύπας» 350.000 ευρώ και ότι έπρεπε να βοηθήσει να μην πάνε φυλακή. Του ζήτησαν να παραδεχθεί ότι εκείνος υπεξαίρεσε τα 350.000 ευρώ.
Τον διαβεβαίωσαν ότι θα καλύψουν την υπόθεση, όπως είχε γίνει με τους υπευθύνους του σκανδάλου της Ελευσίνας και δεν θα πάθει τίποτα.
Τον απείλησαν ότι εάν δεν το κάνει «θα τον συντρίψουν και θα το εξαφανίσουν» και ότι «δεν υπάρχει περίπτωση να βγει από το κτίριο αν δεν υπογράψει έγγραφη ομολογία». 
Κάτω από τις απειλές, φοβήθηκε ότι θα σκοτώσουν και αναγκάστηκε να αντιγράψει ιδιοχείρως από έτοιμο κείμενο ότι υπεξαίρεσε τα χρήματα. Τελικά, δεσμεύτηκε όλη η περιουσία του τον Δεκέμβριο του 2016.
Στη μηνυτήρια αναφορά του υπογραμμίζει ότι το έλλειμμα στην Μεγάλη Στοά κ.λπ. ανέρχεται στα 2 εκ. ευρώ, ενώ πολλοί τέκτονες πιστεύουν ότι είναι πολύ παραπάνω.
Τέλος, ζητεί αστυνομική προστασία, τόσο ο ίδιος, όσο και η οικογένεια του.

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

0
Shares