Η ύπαρξη εξωγήινων δεν είναι επιστημονική φαντασία

Δημιουργια : 05 Φεβρουαρίου 2020 / Προβολες : 237 - Κατηγορία : Θεμάτων

Σύμφωνα με τον Avi Loeb από το Χάρβαρντ, «Οι εξωγήινοι δεν είναι επιστημονική φαντασία».

Η ύπαρξη εξωγήινων δεν είναι επιστημονική φαντασία

Φυσικοί της NASA και του Χάρβαρντ ισχυρίστηκαν ότι το κυνήγι για εξωγήινες μορφές ζωής χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια, καθώς έχουμε ήδη αγνοοήσει πολλά σημάδια εμφάνισης UFO.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον Avi Loeb από το Χάρβαρντ, «Οι εξωγήινοι δεν είναι επιστημονική φαντασία».
Πρόσθεσε μάλιστα ότι αποτελεί «έγκλημα» το ότι δεν έχει τέθει στο τραπέζι η συζήτηση για τους εξωγήινους.

Ο Silvano P. Colombano του ερευνητικού κέντρου Ames της NASA, από την άλλη πλευρά, ισχυρίστηκε ότι υπάρχει πιθανότητα ο κόσμος να έχει «προσπεράσει» εξωγήινα σήματα.

Όπως είπε, θα μπορούσαν να υπάρχουν ανώτερες μορφές νοημοσύνης, πολύ πιο προχωρημένες από εκείνες της Γης, και ότι μπορεί να μην είναι «οργανισμοί με βάση τον άνθρακα».

Αν και πιστεύον ότι η ζωή πιθανότατα προήλθε κάτω από τις ίδιες συνθήκες βάσει των οποίων δημιουργήθηκε και η ζωή στη Γη, ο Colombano εξήγησε ότι απλά ίσως να μην είναι οι ίδιοι οργανισμοί.

Ο Caleb Scharf, διευθυντής του Κέντρου Αστροβιολογίας του Πανεπιστημίου της Κολούμπια, δήλωσε επίσης ότι είναι πιθανό η εξωγήινη ζωή να είναι τόσο προχωρημένη ώστε μπορεί να είναι δύσκολο να την εξηγήσουμε!

Ο Colombano πρόσθεσε ότι υπήρχαν κάποιες ανεξήγητες πτυχές σε σχέση με τα UFO.

 

Σύμφωνα με τον ίδιο, ίσως αξίζει να μελετήσουμε το φαινόμενο των UFO σε διαφορετικό πλαίσιο, καθώς άλλες μορφές ζωής μπορεί να έχουν εξελιχθεί πέρα από την τεχνολογία.

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

  • Τέλος το κιλό μετά από 130 χρόνια! Άλλη μία αποκαθήλωση πέρασε στην ιστορία: Το «αληθινό» κιλό, ένας κύλινδρος από κράμα πλατίνας και ιριδίου, που εδώ και 130 χρόνια ήταν το παγκόσμιο πρότυπο για τη μέτρηση της μάζας, έπαψε πια να αποτελεί το σημείο αναφοράς για τον ορισμό του κιλού.

  • Κατασκεύασαν αεροπλάνο με εκτυπωτή Δυο φοιτητές του πανεπιστημίου της Virginia σχεδίασαν, κατασκεύασαν και απογείωσαν με επιτυχία ένα μικρό μη-επανδρωμένο αεροσκάφος

  • Τι ισχύει σε περίπτωση επιστράτευσης στην Ελλάδα – Ποιοι θα κληθούν πρώτοι Μετά τους τελευταίους λεονταρισμούς του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, περί επιστράτευσης στην γείτονα χώρα, και ότι αυτός θα είναι ο πρώτος που θα πάει πολεμήσει εύλογα μπορεί ν” αναρωτηθεί κανείς τι ισχύει στην περίπτωση της Ελλάδας.

0
Shares