Στη δημοσιότητα ακόμη ένα βίντεο με συνάντηση F/A-18 με UFO (vid)

Δημιουργια : 12 Μαρτίου 2018 / Προβολες : 1242 - Κατηγορία : Θεμάτων

Το Πρόγραμμα Αναγνώρισης Προηγμένων Ιπτάμενων Απειλών (AATIP), το οποίο δεν ήταν απόρρητο, αλλά λειτούργησε εις γνώση ενός εξαιρετικά περιορισμένου αριθμού αξιωματούχων,

Στη δημοσιότητα ακόμη ένα βίντεο με συνάντηση F/A-18 με UFO (vid)

Ήταν το πνευματικό τέκνο του γερουσιαστή Harry Reid, ο οποίος εξασφάλισε την πίστωση για να ξεκινήσει το το πρόγραμμα 2009, με τη στήριξη των γερουσιαστών Ted Stevens και Daniel K. Inouye, δύο βετεράνων του Β Παγκοσμίου Πολέμου που ανησυχούσαν εξίσου για τις πιθανές επιπτώσεις στην εθνική ασφάλεια από άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα.

Τα «άγνωστα εναέρια φαινόμενα» (UAPs) που κατά καιρούς ισχυρίζονται ότι είδαν πιλότοι και άλλοι στρατιωτικοί, φαινόταν να αψηφούν τους νόμους της φυσικής, σύμφωνα με πολλαπλές πηγές που συμμετείχαν άμεσα ή έμμεσα στο πρόγραμμα, με κάποιους να κάνουν λόγο για άγνωστες εξωτικές τεχνολογίες που χρησιμοποιούνται από άλλες χώρες, όπως η Ρωσία και η Κίνα.

Η Stars Academy of Arts and Science, δημοσίευσε πριν δυο ημέρες το τρίτο βίντεο που απεικονίζει «άγνωστα εναέρια φαινόμενα», όπως καταγράφηκαν από τις κάμερες και το FLIR αεροσκαφών F/A-18 Super Hornet.


Οι πιλότοι ακούγονται προβληματισμένοι με αυτό που αντικρίζουν.

Το γεγονός όμως πως δεν κατανοούν αυτό που βλέπουν, δεν σημαίνει πως ήρθαν σε επαφή με εξωγήινα UFO’s.

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

0
Shares