Κατέρρευσε η μια πλαγιά στον Ισθμό της Κορίνθου

Δημιουργια : 27 Φεβρουαρίου 2018 / Προβολες : 1067 - Κατηγορία : Ελλάδα

Το Λιμενικό Σώμα/Ελληνική Ακτοφυλακή απαγόρευσε τη διέλευση των πλοίων, που αναγκαστικά θα πρέπει να διέρχονται, αυτό το διάστημα, από τη νότια και δυτική Πελοπόννησο.

Κατέρρευσε η μια πλαγιά στον Ισθμό της Κορίνθου

Από την πλευρά του το υπουργείο Ναυτιλίας, ωστόσο, αναφέρει πως θα ενημερώσει σχετικά με την ημερομηνία αποκατάστασης μόλις ολοκληρωθεί η αυτοψία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Σήμερα 26 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 16:00 εξαιτίας των ραγδαίων βροχοπτώσεων των τελευταίων ημερών, σημειώθηκε αποκόλληση χωμάτινων όγκων από τα πρανή της διώρυγας στην πλευρά της Στερεάς Ελλάδος, με αποτέλεσμα να διακοπεί η λειτουργία της Διώρυγας. Το προσωπικό της Διώρυγας αντελήφθη αμέσως το φαινόμενο και διέκοψε την κυκλοφορία των πλοίων .

Τα συνεργεία μας προχωρούν ήδη σε αποτίμηση του μεγέθους του προβλήματος με βάση την ογκομέτρηση των χωμάτινων όγκων που μετακινήθηκαν, ενώ παράλληλα γίνεται και η απαραίτητη προετοιμασία για τις εργασίες αποκατάστασης.

Η εταιρεία θα ενημερώσει το κοινό για τον ακριβή προβλεπόμενο χρόνο αποκατάστασης της λειτουργίας της διώρυγας με νεότερη ανακοίνωση, μόλις ολοκληρωθεί η αυτοψία».

ΑΠΟΔΕΛΤΙΩΣΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

0
Shares